Speelgoed

Schleich & Papo
Wij verkopen de hoogwaardige kunststof figuurtjes van de merken Schleich en Papo. De dieren zijn al geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar (voor thuis of op school), de ridders, draken, prinsessen & elfen zijn leuk voor kinderen vanaf 4 - 99 jaar. Leuk om te kado te geven, leuk om te verzamelen. .

Smart Games
De educatieve spellen van Smart Games zijn origineel, mooi uitgevoerd en stevig verpakt. Bij elk spel zit een boekje met duidelijke spelregels. Kinderen leren met deze leuke spellen oplossingsgericht denken en het opbouwen van hun concentratievermogen. Kom ze allemaal uitproberen aan onze spelletjestafel!

Gezellig samen een spelletje spelen met HABA
Bij In de Wolken vind je alle prachtige spellen van HABA voor kinderen vanaf 2 tot 9 jaar. In deze originele spellenlijn vind je mooi uitgevoerde kartonnen bordspellen met houten spelattributen (fiches, dobbelstenen of figuurtjes). De kleine doosjes met een spelletje zijn erg geschikt als kadootje voor een partijtje of om mee te nemen onderweg.

Leerzame spelmaterialen van Scala & Schoolsupport
Activiteitenkaarten, kwartetten en spelletjes met leuke, leerzame opdrachten over taal, rekenen, landen, spreekwoorden of topografie: daag je kind op een leuke en speelse manier uit. Voor kinderen van 4 tot 12 jaar vind je bij ons van alles van de merken Scala, Schoolsupport, DubbelZes, Mini Loco en Deltas.

Tekenen met LYRA
Deze potloden zijn van een hoogwaardige kwaliteit en niet alleen kinderen tekenen hier fijn mee! In het potlood zit was verwerkt. Dat geeft (zonder veel te drukken op het potlood) een mooie intense kleur en voorkomt het snel breken van het potlood. Voor de kleintjes verkopen we kleurmaterialen van het merk Giotto. Door de uitsparingen in deze potloden liggen ze lekker in de hand.

Puzzels van Crocodile Creek
Bij In de Wolken vind je houten (steek) puzzels voor kinderen vanaf 1 jaar. Daarnaast hebben we voor de oudere kinderen diverse stevige kartonnen puzzels vanaf 24, 48, 60, 72 of 100 stukjes. Ballerina's, piraten, draken, dieren of bouwverkeer, de keuze is reuze!