Peuterspeelzalen

 
 

Nationale Voorleesdagen Inspiratie-avond!

Elk jaar vinden er in Nederland in januari/februari de Nationale Voorleesdagen plaats. Er wordt een Prentenboek van het Jaar gekozen en een Prentenboeken Top 10 samengesteld. In de Wolken organiseert een paar weken voor deze feestelijke 10 dagen een gezellige inspiratie-avond voor ouders en leerkrachten in de winkel. Alle boeken uit de Prentenboeken Top 10 komen dan uitgebreid aan bod. Verder laten we je onze éigen Prentenboeken Top 10 zien en vertellen we waarom we deze boeken zo goed vinden. We lezen diverse boeken voor en na afloop ontvangt iedereen een tasje met verrassingen. Een dergelijke informatie-avond is bedoeld voor ouders & leerkrachten van peuters & kleuters en start altijd om 19:30 (hij duurt ongeveer tot 21:30). Kosten bedragen 5 euro, inschrijven is verplicht en kan via info@indewolken.nl. 

Informatie-avond op peuterspeelzalen / kinderdagverblijven 

Peuterspeelzalen & kinderdagverblijven uit Voorburg, Leidschendam, Den Haag, Rijswijk, Wassenaar, Pijnacker, Nootdorp en Voorschoten kunnen een informatie-avond op hun eigen locatie boeken. Op een dergelijke avond worden ouders, leerkrachten en leidsters geinformeerd over alles dat kinderen bezighoudt op het gebied van boeken en voorlezen. Op een Prentenboekenavond staat (voor)lezen centraal en leggen we aan de hand van boeken uit wat er vanaf een jonge leeftijd gebeurt wanneer er wordt voorgelezen. Een stuk theorie gekoppeld aan concrete voorbeelden. Een gezellige, informatieve avond waarbij naderhand ook direct boeken kunnen worden aangeschaft op onze boekenmarkt. De leidsters van het kinderdagverblijf krijgen van ons nav de opbrengst van deze markt een stapeltje prentenboeken cadeau van In de Wolken! Alle ouders vertrekken met een leuke goodiebag. 

Meer weten?

Heb je interesse in ons aanbod en denk je MINIMAAL 35 ouders enthousiast te kunnen maken om deel te nemen? Neem dan contact met op met Inge: info@indewolken.nl.