Kinderboekenweek

 

KINDERBOEKENWEEK:  4 t/m 14 oktober 2017

Hoera! Op woensdag 4 oktober begint de Kinderboekenweek! Het thema is dit jaar "Gruwelijk eng": dat wordt dus 10 dagen lang griezelen! Het kinderboekenweekgeschenk "Kattensoep" is geschreven door Janneke Schotveld. Dit boekje geven wij je tijdens de Kinderboekenweek cadeau bij een aankoop van tenminste € 10,-. Het Prentenboekje van de Kinderboekenweek 2017 heet Knikkeruil, gemaakt door Martijn van der Linden. Het kost 6,95 (op=op). Natuurlijk gebeurt er weer van allerlei leuks bij In de Wolken tijdens de Kinderboekenweek. 

Kinderen van 4 t/m 6 jaar -> zaterdag 14 oktober van 10:30-11:30 uur

Theatervoorstelling "Griezelen met de Sprookjeskoningin" 

Een muzikale, spannende en interactieve voorleesvoorstelling met poppenspel door theatermaakster en auteur Ruth Bakker (ook bekend van Loet). De Sprookjeskoningin is alle sprookjes kwijt. Samen met de kinderen gaat ze op een muzikale en spannende zoektocht, waarbij ze hulp krijgen van de trol, de heks en Kraantje de Kraanvogel. Griezel jij mee met de Sprookjeskoningin? De voorstelling is gebaseerd op het nieuwe sprookjesboek De Sprookjeskoningin van Ad Grooten. Kosten 5 euro per kind, inschrijven is verplicht en kan via info@indewolken.nl. 

Kinderen van 7 t/m 9 jaar -> vrijdag 6 oktober van 16:00-17:00 uur

Voorleesprogramma "Monsters & Griezels"

Auteur Simone Arts komt haar verhaal (en misschien nog wel eentje) voorlezen uit de nieuwe verhalenbundel "Monsters & Griezels". Illustrator Saskia Halfmouw maakte alle illustraties voor dit boek en gaat met de kinderen monsters tekenen. Toegang is gratis, wel even inschrijven via info@indewolken.nl. 

  

Kinderen van 10 t/m 15 jaar -> zaterdag 14 oktober van 14:00-16:00 uur

Griezellaboratorium van Frankenstein

Arjan en Marten weten alles over natuur- en scheikunde en nemen weer de meest fantastische spullen mee voor allerlei monsterlijk grappige proefjes & tests. Dus trek een witte labjas aan en griezel mee als je durft! Meedoen is gratis, je kunt gewoon binnenlopen.

Voor alle leeftijden -> onze jaarlijkse Vlaggetjeswedstrijd

Er hangen 15 vlaggetjes met griezelige vragen in de winkel. Weet jij de juiste antwoorden? Vul het formulier in en maak kans op een In de Wolken kadobon. Meedoen is gratis, je kunt gewoon binnenlopen.