Aanbiedingen

Geef mij maar een boek! 

  
Koop nu voor 2 euro de klassieker 'Achtste groepers huilen niet' van Jacques Vriens aanschaffen (we hebben er heul veul maar let op: deze uitgave is te koop zolang de voorraad strekt). 

Ik wil een prentenboek!

Vanaf 7 april a.s. koop je het wereldberoemde prentenboek "De Gruffalo" (gebonden) voor slechts 2 euro! 

Laat kinderen opgroeien tussen de boeken en geef ze de kans uit hun eigen boek voorgelezen te worden. Voor een weggeefprijs koop je vanaf nu elk jaar een prachtig prentenboek! De eerste editie is dit super grappige prentenboek op rijm. Leuk voor thuis of om weg te geven! Dus zet 7 april vast in je agenda ;-).

Maar.....dit is natuurlijk OOK een perfect geprijsd cadeau voor grotere groepen! Bijvoorbeeld als welkomstkadootje voor alle kinderen die in groep 1 beginnen. Of als afscheidskadootje voor op de creche/kinderdagverblijf. Of als Sintkadootje voor op de peuterspeelzaal. Of geef alle kleuterleerkrachten een exemplaar voor in de groep!

Meer dan 20 exemplaren van dit boek inkopen? Reageer dan snel! Dit is een eenmalige uitgave, op = op. Mail Inge op info@indewolken,nl, een order plaatsen kan tot 28 februari. Bij bestellingen van meer dan 60 exemplaren worden de boeken gratis door ons bezorgd (begin april).

"Ik Wil Een Prentenboek!" valt onder de stichting "Geef mij maar een boek!". In de Wolken zal rondom de lancering van deze actie (7 april a.s.!) diverse Gruffalo-activiteiten voor peuters en kleuters organiseren.


**********

Deze boeken zijn NU extra prettig geprijsd: 

De poepfabriek/ De keutelkampioen (M. Busser / R. Schroder, 4,99)
 
De poepfabriek: Wat is een welterusten-beertje en waarom vergeet de eekhoorn zo veel? En doet het geen pijn, om een vallende giraffebaby te zijn? Een boek met vrolijke versjes over dieren - van de spugende kameel tot de olifant als poepfabriek. Vanaf 4 jaar.
De Keutelkampioen: Welk dier laat de meeste keuteltjes? En waarom zitten de vogeltjes toch in de bek van de krokodil, zonder opgegeten te worden? Vrolijke versjes over bijzondere dieren. Vanaf 4 jaar.

Zoveel kleine ronde keutels
je snapt gewoon niet hoe ze 't doen
maar een konijn - dát staat wel vast
is echt een keutelkampioen!

**********

Kolletje & Dirk: Opa en oma voor altijd jong (P. Feller, 4,99)
Kolletje heeft twee opa's en twee oma's. Ze vindt ze allemaal even lief! Samen met haar vriendje Dirk beleeft ze allerlei avonturen met haar grootouders. Vanaf 4 jaar.

**********

Opa en oma Oelewapper en het raadsel van de verdwenen onderbroeken(Busser/Schroder, 4,95)

Jetje en Joep logeren in het bejaardentehuis bij hun opa en oma Oelewapper. Het is best gezellig, maar wat is er toch aan de hand? Er verdwijnen steeds allemaal onderbroeken...... Vanaf 4 jaar.

**********  

 Het geheim van de voetbalgame (G. van Gemert, 7,50)  

 Grappig, denkt Dolf als de voetbalwedstrijd op tv in 0 - 3 eindigt. Precies dezelfde uitslag als toen hij de wedstrijd voorspeelde met zijn voetbalgame. Eerst denkt Dolf dat het toeval is, maar na grondig onderzoek weet hij het zeker: zijn spel kan in de toekomst kijken! 

Vanaf dat moment wordt alles anders. Dolf scoort goed in de voetbalpool in zijn klas. En hij mag met de D1 meetrainen. Zelfs Lana, het leukste meisje in de klas, ziet hem opeens staan. Met haar deelt hij zijn geheim.... Vanaf 8 jaar.

**********

Bezoek van oma (S. de Bakker, 10,00)

Hoe leuk is het om je overleden oma weer te ontmoeten? Of is het misschien toch niet zo'n geslaagd idee? In het dorpje Krakelia komen eens per jaar alle doden terug op aarde om oude bekenden te bezoeken. Bij Dieuwertje is het zover: ze heeft de juiste leeftijd bereikt en op 1 januari krijgt ze bezoek van haar overleden oma. Dieuwertje is dolblij om haar weer te zien. Maar er is één probleem: oma wil niet meer weg. En oma is echt heel leuk en grappig, maar ze bemoeit zich ook overal mee. Hoe komt Dieuwertje weer van haar af zonder haar te kwetsen?  Vanaf 10 jaar.

*********